Ochrana osobních údajů

Zásady jak nakládáme s osobními údaji

1. Obecná informace o zpracování osobních údajů

ST SERVIS s.r.o., je společností zabývající se provozováním sportovních zařízení a zařízení sloužících k regeneraci a rekondici, dále poradenskou činností v oblasti energetiky, a dále správou a údržbou nemovitostí.

ST SERVIS s.r.o., zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

ST SERVIS s.r.o., je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem:

  1. poskytování služeb v oblasti tělovýchovy a sportu
  2. poradenské činnosti v oblasti energetiky
  3. reklamy a marketingu
  4. zajišťování smluvních vztahů

ST SERVIS s.r.o. jmenovala referenta pro ochranu osobních údajů, který je pro Vás kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

Kontaktní adresa správce

ST SERVIS s.r.o.
Zašovská 784, Krásno nad Bečvou
757 01 Valašské Meziříčí
IČO: 63322528
telefon: +420 571 618 615
e-mail:
ID datové schránky: kx63yy3

Kontaktní adresa referenta pro ochranu osobních údajů

IVANA VINKLEROVÁ
Zašovská 784, Krásno nad Bečvou
757 01 Valašské Meziříčí
tel: +420 571 618 615
e-mail:
ID datové schránky: kx63yy3

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě plnění smlouvy nebo z důvodu plnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje - čl. 6 odst. 1 písm. b) a c) GDPR.

Ve výjimečných případech jsou osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě uděleného souhlasu subjektů údajů, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev vůle subjektu údajů a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat – čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta pro ochranu osobních údajů. Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

2. Informace o pořizování fotografií, obrazových sa zvukových záznamů z akcí

Informaci o pořizování fotografií, obrazových a zvukových záznamů z pořádaných akcí pořádaných ST SERVIS s.r.o. (např. dny otevřených dveří, dětské dny, soutěže, e. další společenské akce), je nutné zveřejnit vždy před zahájením akce minimálně na webových stránkách organizace (např. při avizování pořádané akce na webových stránkách, na pozvánce atd.).

V rámci akce pořádané ST SERVIS s.r.o., budou pořizovány a následně zveřejňovány na internetových stránkách organizátora akce obrazové a zvukové záznamy za účelem prezentace akce. ST SERVIS s.r.o. nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.

Referent pro ochranu osobních údajů

Vinklerová Ivana

Personalistka

+420 603 498 947